Pansionski obroci

“Pansionski obroci” je aplikacija za evidenciju korištenja pansionskih obroka te kontrolu dolazaka pojedinih gostiju na obrok. Osim gostiju objekta, aplikacijom se mogu evidentirati korisnici agencija i adresa.

Aplikacija učitava sve potrebne podatke o postavljenom pansionskom restoranu putem jednostavne prijave djelatnika te im omogućava prilagodbu rada odabirom željenih postavki. Ukoliko postoji čitač kartice, moguće je i prisloniti Key Card karticu gosta koja automatski ažurira smještajni objekt te smještajnu jedinicu, agenciju ili adresu.

Aplikacija sadrži listu sastojaka (obroka) koji se u trenutku prijave poslužuju, a ukoliko nema sastojaka u tijeku, za odabir se prikazuju svi sastojci koji u sustavu imaju definirano vrijeme posluživanja.

pansionski obroci aplikacija

Popis gostiju prikazuje osnovne podatke gosta kao što su ime, prezime i dob, VIP status, ima li gost pravo na sastojak, količina iskorištenih sastojaka te mogućnost odabira količine koju gost može iskoristiti. Moguće je pregledati i dodatne podatke o gostu kao što su datum dolaska i odlaska, šifra usluge, dodijeljeni pansionski restoran, šifra marketinškog segmenta, te naziv agencije.

Aplikacija omogućava i sumirani pregled izvještaja s detaljima o iskorištenim i preostalim obrocima za goste, agencije i adrese posebno, a navedeni podaci mogu se pretraživati, filtirirati, sortirati i uređivati na brojne načine.

 


Kako biste svojim gostima omogućili prijavu i odjavu bez kontakta s recepcijom, upoznajte moderno rješenje: Self-Check-in.

Za bolje iskustvo vaših gostiju modernizirajte i odabir dodatnih usluga vašeg smještajnog objekta: REC Self-ordering.

Samostalno naručivanje POS artikala putem mobilnih uređaja sada je moguće uz: POS Self-ordering.