Display narudžbi – NOVO

“Display narudžbi” je aplikacija za povećanje produktivnosti te lakšu i uspješniju organizaciju rada ugostiteljskih djelatnika.

Moderno programsko rješenje osim preglednog prikaza za brzi uvid aktualnih narudžbi kuhinje i šanka na kuhinjskom monitoru (veliki TV display ili bilo koji ekran po odabiru), omogućava i obradu naružbi na tablet uređajima.

Display prikazuje sve nove narudžbe u realnom vremenu, uključujući važne napomene o kojima je potrebno voditi računa pa kuhari automatski mogu započeti s pripremom jela, odnosno šankeri s pripremom pića, dok konobari paralelno dobivaju brze i točne informacije o statusu svake narudžbe.

Aplikacija se može pokretati na svim uređajima s web preglednikom, ovisno o preferencijama i mogućnostima pojedinog ugostiteljskog objekta te više nije potrebno posjedovati printere u kuhinji.

Ugostiteljski djelatnici svoj posao mogu obavljati neometano, točnije, pedantnije i s više zadovoljstva, uz veliku uštedu resursa i vremena.

 

Statusi narudžbi jednostavno se ažuriraju u pokretu, a izvršitelji sami odlučuju kojim će se redoslijedom narudžbe obrađivati za što ugodniji i optimalniji način rada.

Osim novih narudžbi, moguće je pregledavati i povijest proteklih narudžbi te pratiti vrijeme proteklo od otvaranja pojedine narudžbe, uz posebnu naznaku koje su narudžbe predugo na čekanju.

Statusi zaprimljenih narudžbi brzo se i lako raspoznaju promjenom boja i ikona, a zahvaljujući mogućnosti mobilnog rada konobari su na vrijeme obaviješteni čim je narudžba spremna za isporuku.

 
Dostupnost svih potrebnih informacija i učinkovita organizacija omogućuju i da gosti budu brže usluženi, smanjuje se mogućnost pogreške te se kreira vrhunska usluga i pozitivna ocjena vašeg ugostiteljskog objekta.