Display narudžbi za kuhinju i šank

“Display narudžbi” je aplikacija za povećanje produktivnosti te lakšu i uspješniju organizaciju rada ugostiteljskih djelatnika.

Moderno programsko rješenje osim preglednog prikaza za brzi uvid aktualnih narudžbi kuhinje i šanka na kuhinjskom monitoru (veliki TV display ili bilo koji ekran po odabiru), omogućava i obradu naružbi na tablet uređajima.

Display prikazuje sve nove narudžbe u realnom vremenu, uključujući važne napomene o kojima je potrebno voditi računa. Kuhari automatski mogu započeti s pripremom jela, odnosno šankeri s pripremom pića. Konobari paralelno dobivaju brze i točne informacije o statusu svake narudžbe.

Aplikacija se može pokrenuti na svim uređajima s web preglednikom, ovisno o preferencijama i mogućnostima svakog ugostiteljskog objekta. Više nije potrebno posjedovati printere u kuhinji.

Display narudžbi za kuhinju i šank nadohvat ruku

Ugostiteljski djelatnici svoj posao mogu obavljati neometano, točnije, pedantnije i s više zadovoljstva, uz veliku uštedu resursa i vremena.

 

Statusi narudžbi se lako ažuriraju u pokretu, a izvršitelji sami odlučuju kako će obrađivati narudžbe za što optimalniji rad.

Osim novih narudžbi, moguće je pregledavati i povijest proteklih narudžbi. Također, olakšano je i praćenje vremena proteklog od otvaranja svake narudžbe, uz posebnu oznaku za narudžbe koje čekaju predugo.

Statusi zaprimljenih narudžbi brzo se i lako prepoznaju promjenom boja i ikona. Zahvaljujući mobilnom radu, konobari su odmah obaviješteni čim je narudžba spremna za isporuku.

 
Dostupnost svih potrebnih informacija i učinkovita organizacija omogućuju i da gosti budu brže usluženi, smanjujući mogućnost pogreške te se kreira vrhunska usluga i pozitivna ocjena vašeg ugostiteljskog objekta.

 
Display narudžbi za kuhinju i šank - Kuhinjski monitor TV prikaz