Upravljanje kvalitetom

ISO 9001 standardizirani je certificirani sustav upravljanja kvalitetom poznat u cijelom svijetu.

U skladu s našom misijom podizanja kvalitete poslovanja svih vrsta i veličina poduzeća aktivnih na području turističke djelatnosti, istaknulo se kao neophodno izraditi kvalitetan informacijski sustav.

misH sustav usklađen je s brojnim svjetskim normama i standardima iz područja turizma, kao i s hrvatskim zakonodavstvom što ga čini izuzetno pouzdanim informacijskim sustavom.

Tvrtka je prvi certifikat ISO 9001 dobila 1998. godine i bila je jedna od prvih u Hrvatskoj. Zadnji certifikat dobiven je 2015. godine kao jamstvo da se radi o proizvodu koji i dalje garantira kvalitetan rad te se konstantno unaprijeđuje i prilagođava u skladu s potrebama tržišta, kupaca, poslovnih partnera i sve bržih tehnoloških promjena.

Brojne funkcionalnosti ključne za efikasno poslovanje nadopunjuju se već dugi niz godina kao rezultat interdisciplinarnog rada mnogih stručnjaka i znanstvenika iz područja hotelijerstva, ugostiteljstva, organizacije poslovanja i informacijskih tehnologija iz raznih poduzeća širom Hrvatske i inozemstva.