Povijest

Tvrtka je osnovana 1990. godine u Puli pod imenom Istra informatički inženjering d.o.o. da bi 2015. godine promijenila naziv u ISTRA TECH d.o.o.

Tijekom godina specijalizirali smo se za razvoj softvera na području upravljanja poslovanja u hotelijersko ugostiteljskom sektoru, u sklopu kojeg nudimo projektiranje i implementaciju kvalitetnih informacijskih sustava.

Na tržište smo se probili nudeći softversko rješenje za vođenje cjelovitog poslovanja hotelskih i ugostiteljskih poduzeća, MISH – Modularni sustav hotelijerstva i ugostiteljstva.

MISH se od svojih početaka do danas kontinuirano usavršava i nadopunjuje prateći organizacijske, tehnološke i zakonske promjene koje na proizvod imaju utjecaja. Razvijen je u suradnji s vanjskim stručnjacima i korisnicima kako bi klijenti uvijek dobili najveću kvalitetu.

MISH programski moduli pronašli su svoje mjesto u više od 280 različitih smještajnih objekata (hotela, hostela, turistička naselja, kampova, lječilišta…), u preko 100 hotelsko-ugostiteljskih tvrtki diljem Hrvatske.

Temelj naše tvrtke čini 26 stalno zaposlenih, od čega je 75 posto visoko obrazovanih stručnjaka raznih profila i stručnih certifikata.