Društveno odgovorno poslovanje

Tvrtka se zalaže za očuvanje prirode i okoliša te posluje i promovira načela održivog razvoja.

Redovito doniramo i pomažemo razne ustanove, neprofitne organizacije te društveno korisne projekte i događaje. Zadnjih nekoliko godina u obliku donacija i sponzorstva pomažemo humanitarne akcije i kvalitetna sportska događanja u koja su često uključeni naši djelatnici i njihove obitelji.

zahvalnica_UdrugaCerebralneParalize

Pomoć Udruzi cerebralne paralize Istarske županije

Udruga cerebralne paralize Istarske županije osnovana je s osnovnim ciljem poboljšanja kvalitete života osoba s cerebralnom paralizom. U ožujku 2015. sudjelovali smo na aukciji slika djece s cerebralnom paralizom te smo u svibnju dodijelili novčana sredstva u sklopu projekta Plivanje djece i mladih s cerebralnom paralizom.

Potpora aktivnostima sportske rekreacije

Uvidjevši važnost fizičkih aktivnosti za zdravlje i raspoloženje ljudi, njihove pozitivne učinke na međusobnu složnost i tolerantnost zajednice te poticanju društva na sudjelovanje u navedenim aktivnostima, u svibnju 2015. godine, odlučili smo donirati novčana sredstva Društvu sportske rekreacije “Maraton-Uljanik”.

IRONMAN 70.3 – Triatlon utrka

Pružili smo novčanu potporu poznatoj svjetskoj utrci Ironman 70.3 te smo sa zadovoljstvom sudjelovali u atrakciji koja je okupila više od 100 tisuća sudionika iz 58 zemalja svijeta.

Donacija Udruzi Suncokret

Udruga Suncokret iz Velike Gorice, osnovana je sa svrhom organiziranog poticanja radnji i mjera na promicanju integracije, skrbi i socijalnog statusa osoba s invaliditetom, rehabilitacije, rekreacije i športa. Kako bi mogli lakše raditi na ispunjenju navedenih ciljeva, u ožujku 2014. godine donirali smo PC računala Udruzi suncokret za uredske potrebe.