Self-ordering – NOVO

“POS Self-ordering” je interna web aplikacija za samostalno naručivanje hrane, pića te ostalih proizvoda i usluga smještajnog objekta.

Aplikacija omogućava gostima hotelsko-ugostiteljskog poduzeća da putem pametnog telefona ili tableta mogu pregledati ponudu i cijene POS proizvoda i usluga koje im se nude na određenoj lokaciji, izraditi i poslati narudžbu na POS kasu te poslati poziv konobaru.

Lokacija za naručivanje može biti bilo koji prostor smještajnog objekta (primjerice, soba, mobilna kućica, foaje, dvorana, TV sala, stol u restoranu ili baru, ležaljka na plaži,…).

Gostima je sada vaša ponuda nadohvat ruke što ih potiče da troše više i maksimalno uživaju u vašem objektu, dok se paralelno i vaši djelatnici rasterećuju, izbjegava se stvaranje gužvi te ubrzava proces naručivanja POS artikala.

POS Self-ordering - Ulazni ekran

POS Self-ordering - Menu
POS Self-ordering - Order Preview

Kako funkcionira POS Self-ordering?

Hotelijer/ugostitelj postavlja jedinstveni QR kod (u obliku naljepnice, letka ili slično) na svaku lokaciju za koju želi omogućiti naručivanje i dostavu MISH POS usluga i proizvoda. QR kod se generira iz POS Self-ordering sustava, a služi sustavu da prepozna s koje lokacije je došao zahtjev i s kojom POS kasom je povezana ta lokacija, odnosno, koji asortiman će se nuditi gostu i kamo će slati narudžbe i pozive gosta.

POS Self-Ordering Istra Tech - QR Menu; original source: rawpixel.com / roungroat

Kada gost putem svog mobitela ili tableta očita QR kod, otvorit će mu se interna Web aplikacija za naručivanje.
Nakon odabira dostupnih jezika, dobit će cjenik usluga i proizvoda koji mu se nude na toj lokaciji. Jednostavnim odabirom artikala i količina, gost može izraditi i poslati narudžbu ili uputiti poziv konobaru.

Na POS kasi koja je povezana s tim QR kodom, kao i na svim uređajima za daljinsko naručivanje koji su povezani s tom POS kasom, pojavit će se vizualna i zvučna obavijest da postoji nepreuzeta Self-ordering narudžba ili nepreuzeti poziv konobara (npr. narudžba iz sobe 105, s ležaljke 56 ili poziv konobara sa stola 23 i slično).

Operater preuzima narudžbu gosta na POS kasi ili na uređaju za daljinsko naručivanje i dalje je procesuira kao i bilo koju drugu narudžbu.

 
 


Za bolje iskustvo vaših gostiju modernizirajte odabir dodatnih usluga vašeg smještajnog objekta: REC Self-ordering.