Online (QR) menu – NOVO

“Online menu” je web aplikacija za pregled digitalnog cjenika hrane i pića putem mobilnih uređaja.

Radi se o jednostavnoj verziji Self-ordering aplikacije koja omogućava gostima da beskontaktnim putem pregledavaju ponudu POS proizvoda i usluga hotelsko-ugostiteljskog poduzeća.

Aplikacija predstavlja moderno rješenje za sve tipove ugostiteljskih objekata, a pokreće se brzim skeniranjem QR koda putem mobilnih uređaja, na definiranoj lokaciji turističkog objekta. Gostima je cjelokupna ponuda automatski pri ruci, “na dlanu”. Pregledavaju je u svom tempu, kada i kako žele, a kada to odluče, mogu i jednostavnim klikom pozvati konobara, bez da napuštaju svoju ležaljku.

POS Self-Ordering Istra Tech - Online Menu

Online menu, sadrži niz prednosti za svaki turistički objekt, a osim smanjenja kontakata i gužvi koje je iz sigurnosnih razloga postalo posebno značajno u vrijeme pandemije, kompletno iskustvo gostiju je ugodnije i relaksirajuće. S druge strane, turistički djelatnici su opušteniji, imaju više vremena, s većim zadovoljstvom mogu obavljati svoj posao te je usluga vašeg objekta na najvišem nivou.

Za razliku od klasičnih cjenika, QR menu je putem sustava moguće brzo i lako mijenjati, bez ikakvih dodatnih troškova. Svako poduzeće za sebe odlučuje na koji način želi prezentirati svoje proizvode (primjerice, hoće li se cjenik sastojati od najosnovnijih informacija, ili pak od niza privlačnih fotografija jela i pića, detalja o nutritivnim vrijednostima proizvoda i alergenima, posebnih poruka za goste, promotivnih opisa i slika turističkog objekta…).

Neovisno trebate li digitalni cjenik informativne prirode ili želite da vaši gosti samostalno, digitalnim putem naručuju hranu i piće na lokacijama vaših hotela, restorana ili barova, slobodno nam se obratite.

 
 


Beskontaktno naručivanje POS proizvoda i usluga putem mobilnih uređaja, moguće je putem aplikacije POS Self-ordering.

Za beskontaktan odabir dodatnih REC usluga vašeg smještajnog objekta implementirajte REC Self-ordering.