Online (QR) menu

“Online menu” je web aplikacija za pregled digitalnog cjenika hrane i pića putem mobilnih uređaja.

Radi se o jednostavnoj verziji Self-ordering aplikacije koja omogućava gostima da beskontaktnim putem pregledavaju ponudu POS proizvoda i usluga hotelsko-ugostiteljskog poduzeća.

Aplikacija predstavlja moderno rješenje za ugostiteljske objekte, a pokreće se skeniranjem QR koda putem mobilnih uređaja na lokaciji objekta. Gosti mogu pregledati sadržaj u svom tempu i pozvati konobara jednostavnim klikom, ne napuštajući ležaljku.

POS Self-Ordering Istra Tech - QR cjenik

QR cjenik donosi niz prednosti za svaki turistički objekt, smanjujući kontakte i gužve, dok istovremeno poboljšava iskustvo gostiju, čineći ga ugodnijim i relaksirajućim. Također, turistički djelatnici su opušteniji, imaju više vremena i zadovoljstva obavljati svoj posao, što podiže uslugu objekta na najviši nivo.

Za razliku od klasičnih, tiskanih cjenika, digitalni (QR) cjenik se može brzo i lako mijenjati putem sustava, bez dodatnih troškova. Svaki ugostiteljski objekt samostalno odlučuje kako će prezentirati svoje proizvode. To može uključivati osnovne informacije, privlačne fotografije jela i pića, nutritivne vrijednosti, alergene. Moguće je po želji istaknuti i neke posebne poruke za goste te promotivne opise i slike turističkog objekta.

Neovisno trebate li digitalni cjenik informativne prirode ili želite da vaši gosti samostalno, digitalnim putem naručuju hranu i piće na lokacijama vaših hotela, restorana ili barova, slobodno nam se obratite.

 
 


Beskontaktno naručivanje POS proizvoda i usluga putem mobilnih uređaja, moguće je putem aplikacije POS Self-ordering.

Za beskontaktan odabir dodatnih REC usluga vašeg smještajnog objekta implementirajte REC Self-ordering.