Webinar: Digitalizacija u kampovima

U četvrtak 13. svibnja, Kamping udruženje Hrvatske organizira webinar za svoje članove na temu “Digitalizacija u kampovima: inovativnost i nove tehnologije s praktičnom primjenom u kampovima”.

“Self-everything – kako da gosti na vlastito zadovoljstvo, obavljaju poslove koje su do sada radili zaposlenici kampa”, prezentacija je koju će u sklopu webinara održati direktor ISTRA TECH-a, Davor Brenko.

Određene procese koje su donedavno obavljali zaposlenici kampova, digitalne tehnologije prebacuju na same goste i to na njihovu radost i zadovoljstvo. Tradicionalno, recepcioneri su ti koji vrše check-in i check-out gostiju te naplaćuju račune. S druge strane, gosti čekaju u redovima, gužvaju se s drugima, moraju se dizati/odlaziti ranije, gube dragocjeno vrijeme, a sve to neke čini i nezadovoljnima.
Konobari tradicionalno obilaze stolove i dok kod jednih gostiju objašnjavaju što se nudi, prikupljaju narudžbe i naplaćuju račune, za to vrijeme ih drugi gosti čekaju što usporava uslugu i smanjuje obrt stolova, a ukoliko se zaposle dodatni konobari, povećavaju se troškovi poslovanja.

Na prezentaciji će biti prikazano kako moderne digitalne tehnologije sve to mijenjaju u korist kampova i gostiju, ali i pomažu u aktualnoj borbi protiv koronavirusa.

Detaljniji raspored događanja je u pripremi.

Vrijeme i mjesto održavanja: 13.05. 2021. ONLINE

Kamping Udruženje Hrvatske