25. Kongres hotelijera powered by Istratech

Ovogodišnji kongres hotelijera okupit će 28. i 29. studenog ključne europske stručnjake iz hotelske industrije.

Nakon turbulentnog perioda obilježenog pandemijom i prošlogodišnjim velikim povratkom konkurencije, ključni nositelji razvoja turizma su investicije i održivost te kvalificirana radna snaga.
U skladu s navedenim izazovima, program kongresa obuhvaća niz predavanja i panel diskusija na teme kako potaknuti ulaganja u održivost i budućnost edukacija u turizmu.

Brojni stručnjaci i lideri iz vodećih hotela podijelit će svoja iskustva, dok će ISTRA TECH predstaviti poslovna rješenja koja dugi niz godina pomažu održavati konkurentnost domaćih tvrtki, a time i hrvatskog turizma.

Nezaobilazna tema je svakako i sve veća zastupljenost umjetne inteligencije, stoga će direktor Davor Brenko održati prezentaciju „Šta AI donosi hotelijerima, priliku i/ili opasnost?“ te sudjelovati u panelu o potencijalima umjetne inteligencije u ugostiteljstvu i digitalnoj budućnosti turizma.

Sudionici će imati priliku sudjelovati i u svečanom obilježavanju 30 godina postojanja organizatora zaslužnog za ovo značajno događanje – Udruge poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) te dodjeli nagrade za najboljeg direktora/icu hotela u Hrvatskoj.

Detaljniji program doznajte u nastavku.

Kongres hotelijera 2023

Vrijeme i mjesto održavanja: 28. i 29. studenog 2023. Hotel Hilton Garden Inn, Zagreb