LetsGrow!

06. svibnja održava se najveća ICT konferencija u Istri, u organizaciji udruženja ICT Istra.

ICT Istria je neprofitna udruga softverskih i informatičkih stručnjaka i tvrtki, čiji je suosnivač ISTRA TECH, zajedno sa 17 tehnoloških tvrtki na području Istre, Sveučilištem Jurja Dobrile Pula i Hrvatskom gospodarskom komorom.
Udruga promovira Istru kao globalno IT središte s prilikama za razvoj karijere i ispunjen život, a konferencija „Let’sGrow“ postat će glavno središte okupljanja najvećih ICT stručnjaka i entuzijasta iz Istre i cijele Hrvatske, učenika i studenata.

Program konferencije sastoji se od brojnih panela, predavanja i radionica na kojima će sudjelovati inovatori i predstavnici ICT industrije.

Glavna tema konferencije je obrazovanje i zapošljavanje mladih u ICT sektoru u Istri, a neki od predavača i panelista su astronom i znanstvenik Korado Korlević, Izabel Jelenić, CTO kompanije Infobip, Rimac Automobili, direktor ZICER-a Frane Šesnić, CEO u STEMI Marin Trošelj, docent Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli Nikola Tanković, CO-founder & CEO airta Hajdi Ćenan te gradonačelnik Grada Pule, Filip Zoričić.

Svi posjetitelji imat će priliku, putem brojnih interaktivnih radionica, isprobati rad na robotima, VR tehnologiju, 3D printer, STEMI HEXAPOD te sudjelovati na predstavljanju virtualne knjige Gimnazije Pula.

Ulaz na konferenciju je besplatan za sve posjetitelje, nakon koje će uslijediti i after party s DJ-em i brojnim drugim zabavnim sadržajima.

ICT Istria Let's Grow

Vrijeme i mjesto održavanja: 06. svibnja 2022., Dom hrvatskih branitelja, Pula