Digital Labin 2023

Od 22. do 23. rujna, održava se konferencija za frontend developere, dizajnere, voditelje projekata i account menadžere.

Digital Labin konferencija ovog će vikenda okupiti zanimljive stručnjake iz područja informacijske i komunikacijske tehnologije. Tijekom konferencije, svjetski poznata imena će održati praktične radionice, predavanja i inspirativne govore, dijeleći svoja iskustva i savjete na temelju stvarnih primjera iz prakse.

Prvog dana odvijat će se 4 cjelodnevne radionice i 3 tzv. masterclass-a na kojima će sudionici imati priliku steći praktično znanje na području razvoja sučelja, UX dizajna i upravljanja projektima. Drugog dana će se održavati paralelna predavanja na čak 3 pozornice, podijeljene po sljedećim kategorijama: DESIGN TRACK, DEV & DATA, PM & BIZDEV TRACK.

Posljednji track, ovogodišnji je novitet, a namijenjen je za voditelje projekata i osobe zainteresirane za razvoj poslovanja, čime se u potpunosti zaokružila digitalna priča.

Digital Labin nudi izvrsnu priliku za timove i pojedince koji se bave razvojem digitalnih proizvoda da se povežu s profesionalcima iz svog područja, steknu praktične uvide i razmjene iskustva.

Više detalja o programu i rasporedu doznajte u nastavku.

Digital Labin Conference 2023

Vrijeme i mjesto održavanja: 22. i 23. rujna 2023. Sportski Centar Franko Mileta, Labin