Društveno odgovorno poslovanje

Tvrtka se zalaže za očuvanje prirode i okoliša te posluje i promovira načela održivog razvoja.

Redovito doniramo i pomažemo razne ustanove, neprofitne organizacije te društveno korisne projekte i događaje. Zadnjih nekoliko godina u obliku donacija i sponzorstva pomažemo humanitarne akcije i kvalitetna sportska događanja u koja su često uključeni naši djelatnici i njihove obitelji.

Sponzorstvo za projekt Regional Case Study (RCS)

zahvalnica_RCSNaša tvrtka je ove godine bila pokrovitelj projektu Regional Case Study (RCS), natjecanju mladih i studenata u rješavanju poslovnih slučajeva.
Realne poslovne slučajeve osmišljavaju i predstavljaju poduzeća različitih djelatnosti i prezentiraju studentima i mladima, koji potom predlažu svoja rješenja.
Do sada su mnoga poduzeća prepoznala mogućnost regrutacije novih djelatnika putem ovog projekta, kao i pristup inovativnim i kreativnim poslovnim rješenjima za svoje poslovanje.
Ovaj projekt je osmislila i vodi Start-Up udruga koja djeluje od 2010. godine te provodi brojne uspješne projekte i programe sa svrhom poticanja poduzetništva i zapošljavanja mladih ljudi.
 
Ovogodišnje 5. jubilarno izdanje nacionalnog projekta Regional Case Study (RCS) započelo je 12.12.2017. kada su poduzeća (Partneri) prezentirali svoje poslovne slučajeve.
Više od 300 mladih, pretežito studenata, iz cijele Hrvatske se prijavilo na natjecanje i ponudilo svoje rješenje jednog od prezentiranih poslovnih slučajeva.
Završna ceremonija natjecanja na kojoj su proglašeni i nagrađeni vrijedni studenti održala se u Shipyardu 15.02.2018.
 
RCS Logo

 

Potpora dječjem kampu “Sunce i avantura”

zahvalnica_UdrugaCerebralneParalize U 2016. godini pružili smo financijsku potporu za održavanje ljetnog kampa djece s cerebralnom paralizom, koju već nekoliko godina u nizu organizira Udruga cerebralne paralize Istarske županije.
 
Udruga cerebralne paralize IŽ

Pomoć Udruzi cerebralne paralize Istarske županije

Udruga cerebralne paralize Istarske županije osnovana je s osnovnim ciljem poboljšanja kvalitete života osoba s cerebralnom paralizom. U ožujku 2015. sudjelovali smo na aukciji slika djece s cerebralnom paralizom te smo u svibnju dodijelili novčana sredstva u sklopu projekta Plivanje djece i mladih s cerebralnom paralizom.

Potpora aktivnostima sportske rekreacije

Uvidjevši važnost fizičkih aktivnosti za zdravlje i raspoloženje ljudi, njihove pozitivne učinke na međusobnu složnost i tolerantnost zajednice te poticanju društva na sudjelovanje u navedenim aktivnostima, u svibnju 2015. godine, odlučili smo donirati novčana sredstva Društvu sportske rekreacije “Maraton-Uljanik”.

IRONMAN 70.3 – Triatlon utrka

Pružili smo novčanu potporu poznatoj svjetskoj utrci Ironman 70.3 te smo sa zadovoljstvom sudjelovali u atrakciji koja je okupila više od 100 tisuća sudionika iz 58 zemalja svijeta.

Donacija Udruzi Suncokret

Udruga Suncokret iz Velike Gorice, osnovana je sa svrhom organiziranog poticanja radnji i mjera na promicanju integracije, skrbi i socijalnog statusa osoba s invaliditetom, rehabilitacije, rekreacije i športa. Kako bi mogli lakše raditi na ispunjenju navedenih ciljeva, u ožujku 2014. godine donirali smo PC računala Udruzi suncokret za uredske potrebe.